Myydyin tuotteemme Halo-sirunlukija kannattaa tilata suoraan kotiin jaettavaksi XXS-paketilla!

TopPerformance turkinhoitotuotteet

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Laadukkaat turkinhoitotuotteet koirille ja kissoile


9,99 €
Tuotekuvaus

Laadukkat Top Performance turkinhoitotuotteet koirille ja kissoille. Kaikissa tuotteissa pullokoko 502.7ml/ pullo, Fresh Pet shampoota myös 1litran pakkauksissa meidän itsemme pullottamana. Näissä pulloissa ei etikettiä, tuoteseloste tuotekuvissa.Tuoteselosteet:


Shampoo Dark Beauty:

Shampoo mustan tai tumman värisille koirille. Korostaa tumman turkin kauneutta poistaen punertumia ja auringon haalentamia karvoja syventämällä tumman värin sävyjä. Sisältää neilikkaöljyä hajujen luonnolliseen poistamiseen pesun yhteydessä. Neilikan ja mantelin tuoksuinen.


Shampoo Degreaser:

Shampoo joka poistaa rasvan ja pinttyneen lian. Syväpuhdistaa kaikki turkinlaadut. Käyttövalmis shampoo,voidaan käyttää sellaisenaan tai toiseen shampooseen sekoitettuna. Suositellaan käytettäväksi Top Performance True White shampoon kanssa.

Tuotteen tiedot
Paino: 502 g

Ez Groom

Olemme EZ-Groom tuotesarjan ainoa ja virallinen maahantuoja Suomessa.

EZ Groom

EZ-Groom tuotesarjan tuotteita on saatavilla       myös  Findogs  myyntipisteistä                 koiranäyttelyissä ympäri Suomen.

EZ Groom

EZ Groom turkinhoitotuotesarjan kaikki myymämme tuotteet on nyt saatavilla myös Kouvolan  kauppakeskus Valtarissa sijaitsevasta Petzoo eläinkaupasta osoitteessa Kouvolankatu 15, 45100 Kouvola.