Myydyin tuotteemme Halo-sirunlukija kannattaa tilata suoraan kotiin jaettavaksi XXS-paketilla!

EZ-Groom Crystal White shampoo alkaen

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


EZ-Groom Crystal White shampoo


28,00 €
Tuotekuvaus

Tämä pesuaine sopii nimestään huolimatta kaikille turkin väreille syventäen ja kirkastaen turkin väriä. Shampoossa on luonnollisia entsyymejä ja tehokkaita optisia kirkasteita. Palmu- ja kookospohjainen shampoo luo loistavan, kirkkaan värin. CRYSTAL WHITE  shampoon luonnolliset entsyymit puhdistavat virtsan, kyynelvärjäymän, veren, ruohon, syljen ja muun orgaanisen lian aiheuttamat proteiinipohjaiset tahrat ja poistavat lian tehokkaasti. Pinttyneet tahrat poistuvat kolmen tai neljän pesun jälkeen; väri ja kontrasti paranevat kahden tai kolmen pesun jälkeen. Sekoitus kasviuutteita stimuloi, vahvistaa ja korostaa turkkia.

Lämpö vaikuttaa positiivisesti entsyymien toimintaan, mutta tuote toimii hyvin myös huoneenlämpöisenä. Laimennus 8:1. Soveltuu myös kissoille ja hevosille.

Käyttöohje: Parhaan pesutuloksen saamiseksi laimenna shampoota vain käyttökertaa varten.  Hiero shampoo huolellisesti turkkiin. Anna shampoo vaikuttaa 6-8 minuuttia. Vaikeille tahroille käytä shampoota laimentamattomana. Tehostaaksesi pinttymän poistoa voit lämmittää aluetta varoen hiustenkuivaajalla, esimerkiksi silmävuoto ja pissa värjäymät. Ylellisen kylpykokemuksen saamiseksi käytä pesun jälkeen Ez Groom hoitoainetta viimeistelläksesi turkinhoidon.

Ez Groom

Olemme EZ-Groom tuotesarjan ainoa ja virallinen maahantuoja Suomessa.

EZ Groom

EZ-Groom tuotesarjan tuotteita on saatavilla       myös  Findogs  myyntipisteistä                 koiranäyttelyissä ympäri Suomen.

EZ Groom

EZ Groom turkinhoitotuotesarjan kaikki myymämme tuotteet on nyt saatavilla myös Kouvolan  kauppakeskus Valtarissa sijaitsevasta Petzoo eläinkaupasta osoitteessa Kouvolankatu 15, 45100 Kouvola.