Myydyin tuotteemme Halo-sirunlukija kannattaa tilata suoraan kotiin jaettavaksi XXS-paketilla!

EZ Groom Dezolve shampoo alkaen

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


EZ Groom Dezolve shampoo


28,00 €
Tuotekuvaus

dEZolve Shampoo Pink Powder on pehmeä tuoksuinen shampoo. Tämä uskomaton shampoo pureutuu pahimmankin rasvan ja öljyn läpi, yleensä vain yhdellä käyttökerralla, mutta se on kuitenkin erittäin hellävarainen iholle. EZ Groomin dEZolve shampoon prototyyppi kehitettiin poistamaan pomade-rasva (rasvainen/vahamainen hiusten hoitoaine) .Ez Groom perustaja ja koostumuksen valmistaja  suunnittelivat sen tehokkaaksi shampooksi, joka pystyy poistamaan Pomaden 1-2:lla pesukerralla, sen sijaan, että peset 7-8 shampoo pesua muiden tuotteiden kanssa. Tämä erityinen koostumus yhdistää useita ensisijaisia puhdistusaineita ja muurahaisia ärsyttävää ainetta, jotka yhdessä muodostavat tehokkaan koostumuksen, joka on hellävarainen iholle. Sen on osoitettu olevan tehokas rasvanpoistoaine Cockereille, Yorkeille ja muille rasvaisille roduille. 4:1 konsentraatti. Hypoallergeeninen ja hellävarainen. Turvallinen kissoille. Sisältää Ez Groomin hajunpoisto sekoituksen (vetyperoksidi, ruokasooda, dEZolve-shampoosekoitus).

Tehokkaasti poistava  lian poistaja shampoo. Poistaa rasvaisuuden ja pinttymät turkista. 

Laimennus 1:4.

Ez Groom

Olemme EZ-Groom tuotesarjan ainoa ja virallinen maahantuoja Suomessa.

EZ Groom

EZ-Groom tuotesarjan tuotteita on saatavilla       myös  Findogs  myyntipisteistä                 koiranäyttelyissä ympäri Suomen.

EZ Groom

EZ Groom turkinhoitotuotesarjan kaikki myymämme tuotteet on nyt saatavilla myös Kouvolan  kauppakeskus Valtarissa sijaitsevasta Petzoo eläinkaupasta osoitteessa Kouvolankatu 15, 45100 Kouvola.