Myydyin tuotteemme Halo-sirunlukija kannattaa tilata suoraan kotiin jaettavaksi XXS-paketilla!

EZ Groom Maximum Impact alkaen

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


EZ Groom Max Impact shampoo


28,00 €
Tuotekuvaus

Shampoo on erittäin riittoisa suuren laimennus suhteensa vuoksi, 50:1. Ez Groom Maximum Impact shampoo puhdistaa erittäin tehokkaasti ja hellävaraisesti vaikeimmankin lian lemmikkisi turkista laimennettunakin. Maximum Impact on hypoallerginen, ja siinä on ihanan kirsikkainen tuoksu. Shampoon luontainen kasvisuute koostumus estää ihotulehduksia ja rauhoittaa ihoa. Tässä shampoossa on käytetty viimeisintä saatavilla olevaa shampoo teknologiaa, jonka ansiosta pesutulos on erinomainen. Shampoo ei ärsytä lemmiksi silmiä ja hypoallergeeninen. Paras hinta-laatusuhde!

Laimennus 50:1.

Käyttöohje: Kastele lemmikkisi turkki kauttaaltaan huolellisesti. Levitä pieni määrä shampoota turkkiin hyvin vaahdottaen. Huuhtele hyvin lämpimällä vedellä. Toista tarvittaessa kunnes kaikki lika on poistunut. Ylellisen hyvän turkin saamiseksi suosittelemme käytettävän Ez Groom Ultra Rich Cream Rinse hoitoainetta välittömästi pesun jälkeen.

Ez Groom

Olemme EZ-Groom tuotesarjan ainoa ja virallinen maahantuoja Suomessa.

EZ Groom

EZ-Groom tuotesarjan tuotteita on saatavilla       myös  Findogs  myyntipisteistä                 koiranäyttelyissä ympäri Suomen.

EZ Groom

EZ Groom turkinhoitotuotesarjan kaikki myymämme tuotteet on nyt saatavilla myös Kouvolan  kauppakeskus Valtarissa sijaitsevasta Petzoo eläinkaupasta osoitteessa Kouvolankatu 15, 45100 Kouvola.