Myydyin tuotteemme Halo-sirunlukija kannattaa tilata suoraan kotiin jaettavaksi XXS-paketilla!

EZ Groom Filthy Beast shampoo alkaen

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


EZ Groom Filthy Beast Shampoo


28,00 €
Tuotekuvaus

EZ Groom Filthy Beast on lemmikin shampoo, jonka pesuteho on vertaansa vailla. Shampoon suuren laimennussuhteen ansiosta erittäin taloudellinen käyttää. Kasviperäiset ainesosat ovat iholle ystävällisiä, rauhoittavia ja tulehdusta estäviä. Lisäksi shampoo estää takkuuntumista ja auttaa takkujen selvittämistä. Shampoo ei ärsytä lemmiksi silmiä.  Hypo-allergeeninen koostumus tuottaa erinomaisen lopputuloksen lemmiksi turkille pesun jälkeen.

Laimennus 50:1.

Käyttöohje: Kastele lemmiksi turkki kauttaaltaan huolellisesti. Levitä poieni määrä shampoota turkkiin hyvin vaahdottaen. Huuhtele hyvin. Toista tarvittaessa kunnes kaikki lika on poistunut. Ylellisen hyvän turkin saamiseksi suosittelemme käytettävän Ez Groom hoitoainetta välittömästi pesun jälkeen.

Ez Groom

Olemme EZ-Groom tuotesarjan ainoa ja virallinen maahantuoja Suomessa.

EZ Groom

EZ-Groom tuotesarjan tuotteita on saatavilla       myös  Findogs  myyntipisteistä                 koiranäyttelyissä ympäri Suomen.

EZ Groom

EZ Groom turkinhoitotuotesarjan kaikki myymämme tuotteet on nyt saatavilla myös Kouvolan  kauppakeskus Valtarissa sijaitsevasta Petzoo eläinkaupasta osoitteessa Kouvolankatu 15, 45100 Kouvola.