Myydyin tuotteemme Halo-sirunlukija kannattaa tilata suoraan kotiin jaettavaksi XXS-paketilla!

EZ Groom Strawberry Kisses shampoo alkaen

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


EZ Groom Strawberry kisses shampoo


28,00 €
Tuotekuvaus

Ez Groom Strawberry on yksi markkinoiden tehokkaimmista luontaisista aineosista koostettu shampoo. Hyvin pesevä, mansikan tuoksuinen shampoo on riittoisa suuren laimennus suhteensa ansiosta ja siksi edullinen käyttää. Mieto hypo-allergeeni shampoo sopii hyvin peruspesuihin tehden tehokkaan pesun, ärsyttämättä kuitenkaan lemmikkisi ihoa. Shampoon kasvisuutteet ovat tulehduksia estäviä ja lemmikkisi ihoa rauhoittavia. 

Shampoo ei ärsytä lemmikkisi silmiä. Shampoo on turvallinen myös kissoille. 

Laimennusuhde 24:1

Käyttöohje: Kastele lemmiksi turkki kauttaaltaan huolellisesti. Levitä pieni määrä shampoota turkkiin hyvin vaahdottaen. Huuhtele hyvin. Toista tarvittaessa kunnes kaikki lika on poistunut. Ylellisen hyvän turkin saamiseksi suosittelemme käytettävän Ez Groom Ultra Rich Cream Rinse hoitoainetta pesun välittömästi pesun jälkeen.

Ez Groom

Olemme EZ-Groom tuotesarjan ainoa ja virallinen maahantuoja Suomessa.

EZ Groom

EZ-Groom tuotesarjan tuotteita on saatavilla       myös  Findogs  myyntipisteistä                 koiranäyttelyissä ympäri Suomen.

EZ Groom

EZ Groom turkinhoitotuotesarjan kaikki myymämme tuotteet on nyt saatavilla myös Kouvolan  kauppakeskus Valtarissa sijaitsevasta Petzoo eläinkaupasta osoitteessa Kouvolankatu 15, 45100 Kouvola.