Myydyin tuotteemme Halo-sirunlukija kannattaa tilata suoraan kotiin jaettavaksi XXS-paketilla!

EZ-Groom Holly Berry shampoo alkaen

Alennus

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


EZ-Groom Holly Berry shampoo


21,00 €   28,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 16,94 €
Tuotekuvaus

Tehokkaasti, mutta hellävaraisesti puhdistava ammattitrimmaajille suunniteltu shampoo, joka ravitsee, samalla jättäen turkin kiiltäväksi. Hienot luonnolliset ainesosat ja pH-tasapainoinen koostumus lisäävät turkin hohtavaa kiiltoa ja poistavat syvälle juurtuneet liat kuluttamatta karvaa itsessään. Erinomainen puhdistava shampoo on hellävarainen niin lemmikin kuin trimmaajan iholle. Antaa turkille voimaa ja jättää turkin takkuuntumattomaksi.

Nopeasti vaahtoutuva shampoo huuhtoutuu helposti pois. 

Riittoisa koostumus, laimennus 1:16. 

Sopii myös kissoille. 

Tuoksu: omena-kaneli.

Käyttöohje: Kostuta lemmiksi turkki kauttaaltaan lämpimällä vedellä. Hiero huolellisesti  pieni määrä shampoota vaahdoksi turkkiin  ja huuhtele se huolellisesti  pois. Toista tarvittaessa kunnes kaikki lika on lähtenyt. Voidaan käyttää myös kissoille.


Ez Groom

Olemme EZ-Groom tuotesarjan ainoa ja virallinen maahantuoja Suomessa.

EZ Groom

EZ-Groom tuotesarjan tuotteita on saatavilla       myös  Findogs  myyntipisteistä                 koiranäyttelyissä ympäri Suomen.

EZ Groom

EZ Groom turkinhoitotuotesarjan kaikki myymämme tuotteet on nyt saatavilla myös Kouvolan  kauppakeskus Valtarissa sijaitsevasta Petzoo eläinkaupasta osoitteessa Kouvolankatu 15, 45100 Kouvola.