Myydyin tuotteemme Halo-sirunlukija kannattaa tilata suoraan kotiin jaettavaksi XXS-paketilla!

EZ-Groom Blow Dry Cond hoitoaine

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


EZ-Groom Hoitoaine


28,00 €
Tuotekuvaus

Tässä erikoiskoostumuksessa hyödynnetään viimeisintä turkinhoitoaineiden valmistusteknologiaa. Uniikissa turkinhoitoaineessa on käytetty yhdistelmää hoitoaineita ja silikoneja muodostaen turkinkuivauksen kuumaa ilmaa suojaavan koostumuksen, joka lyhentää samalla kuivausaikaa. Hoitaa karvaa ehkäisten karvan halkeilemista ja korjaten karvan rakennetta, tehden siitä helposti leikattavan.  Suihkutettava, turkkiin jätettävä hoitoaine. Tekee turkista silkkisen pehmeän, poistaen sähköisyyttä, joka vähentää pölyn kerääntymistä turkkiin. Lämpösuoja.

Käyttöohje: Pese ensin valitsemallasi Ez Groom shampoolla. Levitä sitten pyyhekuivaan turkkiin ja kampaa turkki niin, että aine leviää tasaisesti koko turkkiin. Föönaa sitten kuivaksi tavalliseen tapaan. Liiallinen käyttö ei tehosta vaikutusta. Voidaan käyttää myös kissoille.

Ez Groom

Olemme EZ-Groom tuotesarjan ainoa ja virallinen maahantuoja Suomessa.

EZ Groom

EZ-Groom tuotesarjan tuotteita on saatavilla       myös  Findogs  myyntipisteistä                 koiranäyttelyissä ympäri Suomen.

EZ Groom

EZ Groom turkinhoitotuotesarjan kaikki myymämme tuotteet on nyt saatavilla myös Kouvolan  kauppakeskus Valtarissa sijaitsevasta Petzoo eläinkaupasta osoitteessa Kouvolankatu 15, 45100 Kouvola.