Myydyin tuotteemme Halo-sirunlukija kannattaa tilata suoraan kotiin jaettavaksi XXS-paketilla!

EZ-Groom Tropical Orange Crush shampoo

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi28,00 €
Tuotekuvaus

Tropical Orange Crush shampoo koostumus sisältää mietoja puhdistusaineita, jotka poistavat tehokkaasti jopa kovimmankin lian. Tämä monikäyttöinen koostumus sopii koirille ja kissoille. Se poistaa rasvan ja lian samalla kun halliten karvan kihartumista, sähköisyyttä ja liiallista lennokkuutta. Se on erittäin hellävarainen iholle eikä aiheuta ihoärsytystä lemmikille tai pesijän käsille. Glyseriinillä on kosteuttavia ominaisuuksia, jotka tunkeutuvat karvan sisälle pehmentäen ja tehden turkista täyteläisen ja helposti kammattavan. Ihanan raikkaassa appelsiinin tuoksussa on aavistus persikkaa ja greippiä.
Laimennus 24:1

Käyttöohje: Kastele lemmikkisi turkki kauttaaltaan huolellisesti. Levitä pieni määrä shampoota turkkiin hyvin vaahdottaen. Huuhtele hyvin lämpimällä vedellä. Toista tarvittaessa kunnes kaikki lika on poistunut. Ylellisen hyvän turkin saamiseksi suosittelemme käytettävän Ez Groom Ultra Rich Cream Rinse hoitoainetta välittömästi pesun jälkeen.

Ez Groom

Olemme EZ-Groom tuotesarjan ainoa ja virallinen maahantuoja Suomessa.

EZ Groom

EZ-Groom tuotesarjan tuotteita on saatavilla       myös  Findogs  myyntipisteistä                 koiranäyttelyissä ympäri Suomen.

EZ Groom

EZ Groom turkinhoitotuotesarjan kaikki myymämme tuotteet on nyt saatavilla myös Kouvolan  kauppakeskus Valtarissa sijaitsevasta Petzoo eläinkaupasta osoitteessa Kouvolankatu 15, 45100 Kouvola.