Myydyin tuotteemme Halo-sirunlukija kannattaa tilata suoraan kotiin jaettavaksi XXS-paketilla!

EZ-Groom Green Tea & Eucalyptus shampoo

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi75,00 €
Tuotekuvaus

Tämä shampoo koostumus sisältää mietoja puhdistusaineita, jotka poistavat tehokkaasti jopa kovimmankin lian. Tämä monikäyttöinen koostumus sopii koirille ja kissoille. Se poistaa rasvan, haitalliset hajut ja lian samalla kun hallitsee pörröisyyttä ja sähköisyyttä. Tämä shampoo on erittäin hellävarainen iholle eikä aiheuta ihoärsytystä lemmikille tai trimmaajalle. Tämä hajua poistava shampoo sisältää aineita, jotka tunkeutuvat karvan sisälle ja pehmentävät turkkia ja tekevät siitä täyteläisen ja helposti hallittavan.
Laimennus 24:1

Käyttöohje: Kastele lemmikkisi turkki kauttaaltaan huolellisesti. Levitä pieni määrä shampoota turkkiin hyvin vaahdottaen. Huuhtele hyvin lämpimällä vedellä. Toista tarvittaessa kunnes kaikki lika on poistunut. Ylellisen hyvän turkin saamiseksi suosittelemme käytettävän Ez Groom Ultra Rich Cream Rinse hoitoainetta välittömästi pesun jälkeen.

Ez Groom

Olemme EZ-Groom tuotesarjan ainoa ja virallinen maahantuoja Suomessa.

EZ Groom

EZ-Groom tuotesarjan tuotteita on saatavilla       myös  Findogs  myyntipisteistä                 koiranäyttelyissä ympäri Suomen.

EZ Groom

EZ Groom turkinhoitotuotesarjan kaikki myymämme tuotteet on nyt saatavilla myös Kouvolan  kauppakeskus Valtarissa sijaitsevasta Petzoo eläinkaupasta osoitteessa Kouvolankatu 15, 45100 Kouvola.