Myydyin tuotteemme Halo-sirunlukija kannattaa tilata suoraan kotiin jaettavaksi XXS-paketilla!

EZ-Groom Blueberry Blast shampoo alkaen

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi28,00 €
Tuotekuvaus

Tämä ylellinen shampoo on täydennetty luonnollisella vanilja öljyllä, E-vitamiinilla ja muilla hienoilla luonnollisilla ainesosilla. Ez Groom Blueberry Blast on tasapainoinen, turvallinen, hypoallergeeninen koostumus, joka lisää hohtavaa kiiltoa poistaen samalla lian turkista. Tämä ylivoimainen puhdistava shampoo on hellävarainen lemmikin iholle ja pesijän käsille. Se vaahtoaa hyvin, huuhtoutuu pois helposti ja jättää turkin helposti kammattavaksi.
Laimennus 24:1

Käyttöohje: Kastele lemmikkisi turkki kauttaaltaan huolellisesti. Levitä pieni määrä shampoota turkkiin hyvin vaahdottaen. Huuhtele hyvin lämpimällä vedellä. Toista tarvittaessa kunnes kaikki lika on poistunut. Ylellisen hyvän turkin saamiseksi suosittelemme käytettävän Ez Groom Ultra Rich Cream Rinse hoitoainetta välittömästi pesun jälkeen.

Ez Groom

Olemme EZ-Groom tuotesarjan ainoa ja virallinen maahantuoja Suomessa.

EZ Groom

EZ-Groom tuotesarjan tuotteita on saatavilla       myös  Findogs  myyntipisteistä                 koiranäyttelyissä ympäri Suomen.

EZ Groom

EZ Groom turkinhoitotuotesarjan kaikki myymämme tuotteet on nyt saatavilla myös Kouvolan  kauppakeskus Valtarissa sijaitsevasta Petzoo eläinkaupasta osoitteessa Kouvolankatu 15, 45100 Kouvola.