Myydyin tuotteemme Halo-sirunlukija kannattaa tilata suoraan kotiin jaettavaksi XXS-paketilla!

EZ-Groom Pomegranate shampoo

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Huom! Kuvasta poiketen vain 475ml pullo tarjolla.


28,00 €
Tuotekuvaus

Tämä ensiluokkainen shampoo on suunniteltu erityisesti ’kovan luokan’ pesuun. Suunniteltu ammatti trimmaajille. Hienot luonnolliset ja kasviperäiset ainesosat ja pH-tasapainoinen hypo-allergeeninen koostumus lisää hohtavaa kiiltoa poistaen samalla syvälle menneen lian. Tämä ylivoimainen puhdistava shampoo on hellävarainen lemmikin iholle ja pesijän käsille. Huuhtoutuu pois täydellisesti ja helposti, vahvistaen turkkia ja jättää sen helposti kammattavaksi.
Laimennus 24:1

Käyttöohje: Kastele lemmikkisi turkki kauttaaltaan huolellisesti. Levitä pieni määrä shampoota turkkiin hyvin vaahdottaen. Huuhtele hyvin lämpimällä vedellä. Toista tarvittaessa kunnes kaikki lika on poistunut. Ylellisen hyvän turkin saamiseksi suosittelemme käytettävän Ez Groom Ultra Rich Cream Rinse hoitoainetta välittömästi pesun jälkeen.

Ez Groom

Olemme EZ-Groom tuotesarjan ainoa ja virallinen maahantuoja Suomessa.

EZ Groom

EZ-Groom tuotesarjan tuotteita on saatavilla       myös  Findogs  myyntipisteistä                 koiranäyttelyissä ympäri Suomen.

EZ Groom

EZ Groom turkinhoitotuotesarjan kaikki myymämme tuotteet on nyt saatavilla myös Kouvolan  kauppakeskus Valtarissa sijaitsevasta Petzoo eläinkaupasta osoitteessa Kouvolankatu 15, 45100 Kouvola.