Myydyin tuotteemme Halo-sirunlukija kannattaa tilata suoraan kotiin jaettavaksi XXS-paketilla!

Ez-Groom Powder soft hoitoaine

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Monikäyttöinen hoitoaine turkinhoitoon


28,00 €
Tuotekuvaus

Ez-Groom Powder soft hoitoaineessa on runsaasti karvaa pehmentäviä aineita. Ravitsevien kasviperäisten ainesosien ja silkkiproteiinin ansiosta hoitoaine lisää runsaasti täyteläisyyttä ja tekstuuria turkkiin hoitamalla jokaista turkin karvaa tyvestä latvaan asti. Erikoispolymeerit auttavat turkin hoitamista vähentämällä takkuisuutta ja sähköisyyttä turkissa. Monikäyttöinen koostumus, joka sisältää ravitsevia kasvisaineita. Jättää turkin staattiseksi ja sotkeutumattomaksi. 8:1 konsentraatti. Turvallinen kissoille.

Pese turkki ensin valitsemallasi Ez Groom shampoolla ja kuivaa kevyesti pyyhkeellä. Levitä sitten Powder Soft hoitoainetta esimerkiksi kamman avulla koko turkin alueelle. Anna hoitoaineen vaikuttaa noin 5 minuuttia ja huuhtele sitten huolellisesti hoitoaine turkista pois. Hoitoaine voidaan laimentaa 8:1 suhteella, jolloin turvallinen myös kissoille.

Pakkauskokona saatavilla ainoastaan 470ml (16 oz)

Tuotteen tiedot
Paino: 550 g

Ez Groom

Olemme EZ-Groom tuotesarjan ainoa ja virallinen maahantuoja Suomessa.

EZ Groom

EZ-Groom tuotesarjan tuotteita on saatavilla       myös  Findogs  myyntipisteistä                 koiranäyttelyissä ympäri Suomen.

EZ Groom

EZ Groom turkinhoitotuotesarjan kaikki myymämme tuotteet on nyt saatavilla myös Kouvolan  kauppakeskus Valtarissa sijaitsevasta Petzoo eläinkaupasta osoitteessa Kouvolankatu 15, 45100 Kouvola.