Myydyin tuotteemme Halo-sirunlukija kannattaa tilata suoraan kotiin jaettavaksi XXS-paketilla!

Ez-Groom Honey lavender

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi28,00 €
Tuotekuvaus

Honey Lavender Shampoo: Sininen/violetti "Lavender & Honey". Tämä ihana kosteuttava shampoo on mieto shampootiiviste, joka antaa runsautta lemmikkisi turkille ja jäsentää turkin takuttomaksi. Sopii lemmikkisi kasvo- ja kylpylähoitoihin, ei ärsytä silmiä. Se on valmistettu hunaja- ja laventeliuutteista. Tämä tuote kosteuttaa karvaa ja rauhoittaa ihoa. Valmistettu hienoimmista, miedoista ainesosista. Honey lavender täyttää kaikki lemmiksi kylpytarpeet!  Hellävarainen sekä trimmaajan että lemmikkisi iholle.

Suunniteltu erityisesti ammattimaisille trimmaajille.

Hypoallergeeninen ja hellävarainen 24:1 konsentraatti. Pidä poissa silmistä. Turvallinen kissoille.

Käyttöohje: Kastele lemmikkisi turkki kauttaaltaan huolellisesti. Levitä pieni määrä Ez Groom Honey Lavender shampoota turkkiin hyvin vaahdottaen. Huuhtele hyvin lämpimällä vedellä. Toista tarvittaessa kunnes kaikki lika on poistunut. Ylellisen hyvän turkin saamiseksi suosittelemme käytettävän Ez Groom Ultra Rich Cream Rinse hoitoainetta välittömästi pesun jälkeen.

Ez Groom

Olemme EZ-Groom tuotesarjan ainoa ja virallinen maahantuoja Suomessa.

EZ Groom

EZ-Groom tuotesarjan tuotteita on saatavilla       myös  Findogs  myyntipisteistä                 koiranäyttelyissä ympäri Suomen.

EZ Groom

EZ Groom turkinhoitotuotesarjan kaikki myymämme tuotteet on nyt saatavilla myös Kouvolan  kauppakeskus Valtarissa sijaitsevasta Petzoo eläinkaupasta osoitteessa Kouvolankatu 15, 45100 Kouvola.