Myydyin tuotteemme Halo-sirunlukija kannattaa tilata suoraan kotiin jaettavaksi XXS-paketilla!

Ez Groom Holly berry hoitoaine

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi28,00 €
Tuotekuvaus

Ez Groomin Cream Rinse Holly berry- hoitoaineessa on runsaasti karvaa pehmentäviä ja kasviperäisiä ravitsevia aineita, jotka yhdessä silkkiproteiinin kanssa lisäävät turkkiin runsautta ja tekstuuria imeytyen jokaiseen karvaan tyvestä latvaan asti. Tämä hoitoaine  korjaa karvan tiivistäen sen rakenteen ennalleen, samalla korjaten karvan latvan, joka estää karvan halkeilua. Erikoispolymeerit hoitoainekoostumuksessa auttavat jättämään turkin antistaattiseksi estäen takkuuntumista, joka helpottaa turkin kampaamista ja karstaamista huomattavasti. 
8:1 konsentraatti. Turvallinen myös kissoille laimennettuna.

Käyttöohje: Pese turkki ensin valitsemallasi Ez Groom shampoolla. Levitä tämän jälkeen hoitoaine huolellisesti pyyhekuivatulle turkille. Anna hoitoaineen vaikuttaa noin 5 minuuttia. Tämän jälkeen huuhtele turkki huolellisesti lämpimällä vedellä ja halutessasi viimeistele turkki trimmaamalla.

Holly Berry-hoitoainetta saatavilla vain pullossa, 470ml.


Ez Groom

Olemme EZ-Groom tuotesarjan ainoa ja virallinen maahantuoja Suomessa.

EZ Groom

EZ-Groom tuotesarjan tuotteita on saatavilla       myös  Findogs  myyntipisteistä                 koiranäyttelyissä ympäri Suomen.

EZ Groom

EZ Groom turkinhoitotuotesarjan kaikki myymämme tuotteet on nyt saatavilla myös Kouvolan  kauppakeskus Valtarissa sijaitsevasta Petzoo eläinkaupasta osoitteessa Kouvolankatu 15, 45100 Kouvola.