Myydyin tuotteemme Halo-sirunlukija kannattaa tilata suoraan kotiin jaettavaksi XXS-paketilla!

Fillarigps.fi

Fillarigps.fi liiketoiminta siirtyy tämän sivun alle 2.8. Jatkossa Gps-seurantalaitteita ja erikoislukkoja saatavilla sugerinilta.

Tervetuloa Fillari gps kauppaan!

Olet oikeassa paikassa kun haet polkupyörääsi seurantalaitetta, hienommalta nimeltään gps-laitetta. GPS on lyhenne sanoista Global Positioning System. Kyseessä on Yhdysvaltain puolustushallinnon ylläpitämä maata kiertävien satelliittien järjestelmä.

Pyöriä varastetaan yhä enemmän. Huima määrä niitä löytyy myös hylättynä.

Tästä kaupasta saat fillariisi gps n jolla voit seurata polkupyöräsi ja sen kuljettajan liikkeitä. Saat myös tiedon jos polkupyörääsi telineessä liikuttaa muukin kuin navakka pohjoistuuli. Saat paikannustiedon selville puhelimen aplikaation reaaliaikaseurannalla, soittamalla "gepsiin" tai lähettämällä siihen tekstarin.

Tarjolla on kaksi, toisistaan ulkonäöltään poikkeavaa mallia. 

Kaupasta on myös mahdollista samalla ostaa lukko. Se ei yleensä estä varkautta, mutta hidastaa sitä jollakin tavalla. Valikoimassa on vaihtoehtoisia lukkoja perinteiselle runkolukolle. Ajatuksena lukkovaihtoehdoissa on pyritty huomioimaan varkaiden yleisimmin käyttämät voimapihdit ja niiden käyttömahdollisuudet lukkoa irroitettaessa.

0 / 0 tuotetta
Lajittele