Myydyin tuotteemme Halo-sirunlukija kannattaa tilata suoraan kotiin jaettavaksi XXS-paketilla!

EZ-Groom turkinhoitotuotteet

Olemme EZ-Groom turkinhoitotuotteiden virallinen Suomalainen maahantuoja. EzGroom tuotteet tulevat meille suoraan Yhdysvaltojen Michiganista, jossa ne valmistetaan. 

Ez-Groomin turkinhoito tuoteperheen tuotteisiin luottaa koiraharrastajia ympäri maailman. Tuotteita on monenlaisia ja erilaisiin käyttötarkoituksiin erilaisilla tuoksuilla. Tuotteita selaamalla löydät tarkemmat tiedot. 

EzGroom tunnetaan laadukkaista ja tehokkaista turkinhoitotuotteista, joihin luottavat koiranäyttelyharrastajat, jotka haluavat koiransa turkin näyttävän puhtaalta ja hyvin voivalta.

Shampoita löytyy valittavaksi useilla eri tuoksuilla, tutustu, kokeile ja ihastu!

Suosittelemme ostamaan vain virallisen maahantuojan ja jälleenmyyjiemme Ez Groom tuotteita, varmistaaksesi tuotteen hyvän laadun.

Myymämme ja edelleen jälleenmyyjillemme välittämät Ez-Groom tuotteet ovat aina valmistettu tekemällemme tilaukselle.

Jos tarvitset apua tuotteen valinnassa, laita viestiä niin autamme!

Ez Groom turkinhoitotuotesarjan jälleenmyyjämme:

Findogs, Ähtäri. Findogs kiertää koiranäyttelyitä ympäri Suomen ja heiltä saat niin Ez Groom tuotteet kuin muutkin laadukkaat turkinhoitotuotteet kätevästi näyttely käyntisi yhteydessä.

Petzoo Valtari. Petzoo on nk. kivijalkakauppa Kouvolan keskustassa kauppakeskus Valtarissa ja sieltä saat  niin turkinhoitotuotteet kuin ruoatkin lemmikillesi.

12 / 12 tuotetta
Lajittele