Myydyin tuotteemme Halo-sirunlukija kannattaa tilata suoraan kotiin jaettavaksi XXS-paketilla!

Info-Mikrosirunlukijat

Olemme myyneet Halo-mikrosirunlukijoita jo useita vuosia kaikille koiriin liittyville käyttäjäryhmille. 

Samalla lukijalla on mahdollista lukea kaikkia 11784/5 standardilla sirutettuja eläimiä,kuten minipossuja,hevosia ja kissoja. Iso-standardi on otettu käyttöön vuonna 1996 ja näin ollen tulisi kaikilla Euroopan alueelta tuotavilla koirilla olla lähtökohtaisesti saman standardin mukainen siru. Pohjois-Amerikassa ei ole yhdenmukaista standardia ja näin ollen sieltä tuotavat koirat todennäköisesti tulee siruttaa uudelleen.

Alkuperäinen versio oli englanninkielinen ja luki vain standardin mukaisia siruja. Vuonna 2015 teimme suomennos pyynnön lukijan käyttöohjelmistolle ja vuonna 2016 saimme ohjelmiston joka toistaiseksi lukee mikrosirut riippumatta siitä onko niissä valmistaja- tai maakoodia. Näitä mikrosiruja jotka eivät ole standardin mukaisia tulee yhä enemmän markkinoille ja tällä ohjelmistoversiolla vältetään ikävät tilanteet niille, joiden eläin ei ole sirutettu standardin mukaisella mikrosirulla.


Myymämme Halo-Sirunlukija toimitetaan valitsemallasi värillä. Valittavana eri vaihtoehtoja. Sirunlukijan mukana tulevan suojakotelon väri on mainittu sirunlukijan värin yhteydessä.

Hinta sisältää aina :ALV24%:,EVA-Kotelo joka suojaa kosteudelta ja kolhuilta,stylus-kynä, latausjohto, käyttöohjeet. 

Toimituskulut, noin 6e lisätään hintaan.

Teknisiä tietoja: Normien ROHS ja CE mukainen.

Sirunlukijan koko 135mm halkaisijaltaan x 33mm paksuus. Kotelo suljettuna: 170mm x 145mm x 43mm. Paino: 163g. Luentaa per lataus: 8 sekunnin luenta x 1000. Ylläpito aika: 2 kuukautta (normaalisti). Latausaika: 3.5 tuntia.

Lukee sirut: EM4102 sirut -FDX-A (10digit) (FECAVA) -FDX-B (15 digit);Suomen Kennelliiton suositusten mukainen käytettävä siru,joka myös Eurooopan käytetyin sirumalli, ISO 11784 tai 11785 normien mukaisia -Lukee myös sirut joissa EI ole maakoodia tai valmistajakoodia -Lukee lämpötilan lämpösiruista *Biothermo sirut

Suositeltava käyttölämpötila: 0°C to 50°C. 

Ominaisuudet:

Lukuetäisyys on 4-7cm.

Lataus tapahtuu usb-liitännän kautta,usb-johto tulee mukana. Latausaika 3.5 tuntia. 

Näytössä mm. tekstit: lataa ja ladattu toimintojen mukaan.

Automaattinen latauksen katkaisu ylikuumenemisen välttämiseksi -Antaa äänimerkin;piippauksen kun: -Virta kytketään,kun lukija kytketään lataukseen , -kun siru on luettu ja -jos sirua ei löydy 20 sekunnissa.

Tyytyväisiä asiakkaitamme pitkin Suomen maata löytyy niin eläinklinikoilta, kilpailutoimitsijoista, löytöeläintaloista, rotuyhdistyksistä kuin kasvattajien paristakin. Lukija on erittäin nopea ja miellyttävä käyttää.

0 / 0 tuotetta
Lajittele